VACATURE: Personal Trainer Coach Sneek

Ben jij een Personal Trainer en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan? Ben je ambitieus, innovatief en bereid om in jezelf te investeren en het merk Train with Thomaske uit te dragen? Wil je meedenken en meewerken aan de uitbreiding van onze privé personal training studio in Sneek?

Dan ben ik opzoek naar jou!

Wie zijn wij?

Bij Train with Thomaske (TWT) staat duurzame gedragsverandering voorop. Wij werken samen met de klant naar een gezonde leefstijl, waarbij wij hulp bieden op de factoren bewegen (trainen), voeding & mindset (gedrag). Dit doen wij in een kleinschalige studio, waar een prettige en leerzame sfeer hangt.

Welke taken heb je als personal trainer/coach bij TWT?

  • Je begeleidt klanten tijdens het sporten en let op de kleinste details en stuurt bij waar nodig.
  • Je stelt sportschema’s op, toegespitst op de klant.
  • Je analyseert de resultaten per klant en past het schema hierop aan.
  • Je voert intakes met potentiële klanten uit.
  • Je geeft voedingsadviezen gebaseerd op de keuzes en behoeften van de klant.
  • Je coacht de klant naar een duurzame gedragsverandering, middels persoonlijke gedragslessen.

Wat bieden wij jou?

Wij blijven continu leren, onderzoeken nieuwe methodes en zijn in gesprek met elkaar om nieuwe inzichten te verkrijgen. Wij bieden jou een leuke en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij Train with Thomaske betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd. Geen 9-17 mentaliteit. Vanaf 2 avonden wordt er aangeboden, je groeit mee met het bedrijf en kunt zelf bepalen hoe snel jij wil groeien.

Enthousiast geworden en/of wil je meer informatie over deze vacature of over Train with Thomaske ? Schroom dan niet om een berichtje te sturen naar Thomaske via het mailadres [email protected]

Zie je het al helemaal zitten? Stuur dan je CV & motivatie naar [email protected] & Thomaske neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Vraag vrijblijvend een
intakegesprek aan