Personal Training Sneek - Trainwiththomaske.com

PERSONAL TRAINING SNEEK

100% BEGELEIDING & AANDACHT

Het dagelijkse leven brengt veel prikkels met zich mee waardoor het soms lekker is om deze energie van je af te trainen in een rustige omgeving. Train with Thomaske biedt een rustige ruimte waarin je van alle gemakken voorzien bent. Ons doel is om je in elk gemak te voorzien zodat jij kunt focussen op het bereiken van resultaten met personal training in Sneek.

Personal training
0
Zweetdruppels
0
Glimlachen
0 +
Doelen behaald

'Personal training bij Train with Thomaske, is meer dan alleen trainen.'

Afvallen, fitter worden of spiermassa opbouwen allen heeft het te maken met je leefstijl. Je leefstijl is meer dan alleen trainen. Gedragsverandering zorgt voor blijvend resultaat en niet een tussenoplossing. Bij Train with Thomaske leer je meer over je voeding, training en mindset/herstel.

Voeding

We vertellen je wat de energiebalans is, wat macro- en micronutriënten zijn. Ook leren wij je om te gaan met voedingskeuzes, wat het gevaar is als je alles gaat verbieden. Je leert precies wat gezond en minder gezond is, zodat je voedingsschema optimaal is.
 

Training

We geven je alle relevante trainingsleer, achtergrondinformatie en praktische adviezen om goed voorbereid van start te gaan en in het vervolg het maximale uit je training en gezondheid te halen. Ook vertellen we je alles over rust, een zeer belangrijk element dat zal bijdragen aan de vooruitgang die je zoekt.
 

Mindset

Werken aan je fitheid begint met een kritische blik op je mindset. Hoe formuleer je een goed doel? Hoe raak je en blijf je gemotiveerd? Hoe zet je je dromen om in actie? Hoe ga je om met valkuilen en tegenslagen? Kortom: hoe kom je aan de juiste mindset? Wij helpen je op weg! 

TRAIN WITH THOMASKE, jouw Personal Trainer in Sneek

Ieder persoon is anders, je bent uniek met een eigen startpunt en verschillende doelen. Een standaard aanpak is daarom voor vrijwel niemand de juiste keuze. Je hebt maatwerk en een capabele personal trainer nodig. De Personal Trainers van Train with Thomaske in Sneek bezitten over wetenschappelijke kennis en hebben de juiste vaardigheden om jouw trainingen en je algehele fitheid tot een hoger niveau te tillen. Hierdoor haal jij optimaal resultaat, sneller en effectiever.
Bij Train with Thomaske, is Personal Training in Sneek, ook echt personal training. Het gaat om jou én wat jij wilt bereiken. Maar hoe gaat personal training precies in zijn werk?

Stapsgewijs coaching:

  1. Het begint bij ons met een intakegesprek, hiervoor kun jij je gratis en vrijblijvend aanmelden.
  2. Na het intakegesprek heeft je personal trainer een globaal beeld van jouw leefstijl. De eerst volgende les staat in het teken van de praktijk, welke technieken jij beheerst en hoe het gesteld is met jouw conditie.
  3. Nu is het de beurt aan je personal trainer. Er is veel informatie verzameld, nu dient jouw personal trainer deze informatie te vertalen in een persoonlijk plan.
  4.  Samen aan de slag. De eerste stap zetten, die jou dichter bij je doel brengt.
  5.  Observeren en monitoren. Data verzamelen over de acties die jij maakt.
  6.  Analyseren en verzamelen van gegevens. Identificeren van jouw huidige behoeftes, vaardigheden en doel.
    Nu is de cirkel rond & beginnen we weer bij stap 3. Het is een continu proces waarbij jouw acties en doelen centraal staan.
Training

Stap 1:

Het begint bij ons met een intakegesprek, hiervoor kun jij je gratis en vrijblijvend aanmelden.

Stap 2:

Na het intakegesprek heeft je personal trainer een globaal beeld van jouw leefstijl. De eerst volgende les staat in het teken van de praktijk, welke technieken jij beheerst en hoe het gesteld is met jouw conditie.

Stap 3:

Nu is het de beurt aan je personal trainer. Er is veel informatie verzameld, nu dient jouw personal trainer deze informatie te vertalen in een persoonlijk plan.

Stap 4:

Samen aan de slag. De eerste stap zetten, die jou dichter bij je doel brengt.

Stap 5:

Observeren en monitoren. Data verzamelen over de acties die jij maakt.

Stap 6:

Analyseren en verzamelen
van gegevens. Identificeren van jouw huidige behoeftes, vaardigheden en doel. Nu is de cirkel rond & beginnen we weer bij stap 3. Het is een continu proces waarbij jouw acties en doelen centraal staan.

Meestgestelde vragen

Voorkeur gaat uit naar minstens 2 keer, het liefst 3 keer in de week. Om optimale resultaten te halen, heeft het lichaam gestructureerd nieuwe prikkels nodig. Je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld 1 keer onder begeleiding te sporten en de andere training zelfstandig uit te voeren met een trainingsplan op maat.

Hoeveel input geef jij zelf? Verandering heeft tijd nodig, echter merk je na 2/3 weken trainen al verschil. Consistentie is het belangrijkste in dit hele traject. Je lichaam fit zien worden. Ik ga zorgen dat jij je hele leven FIT kan blijven. Ik geef jouw genoeg tools mee om deze investering in jezelf, je hele leven mee te nemen!

De kosten van personal training zijn afhankelijk van je doel(en) en het pakket dat bij je past. Het uurtarief ligt rond de 47,50 en 55 euro.

Personal training is voor iedereen geschikt. Train with Thomaske kan je begeleiden bij vele doelen, zoals: Sterker worden / spiermassa opbouwen, vetmassa verlagen (gewicht verliezen), revalideren van een blessure, fit en gezond worden/blijven, uithoudingsvermogen verbeteren, de basis leren over voeding, training en herstel en gedragsverandering. Investeer in jezelf, het is de beste investering die je ooit zult doen.

Ja dat is mogelijk. Samen met een vriend of vriendin trainen is natuurlijk wel zo gezellig en je deelt de kosten.

Bij Train with Thomaske kunt u verwachten dat u op een veilige en zorgvuldige manier wordt begeleid. Uw trainingen worden op maat gemaakt op basis van een uitgebreid intakegesprek. De trainingen worden individueel getest en er wordt gekeken of er eventuele aanpassingen nodig zijn. Het gehele trainingsplan wordt gebaseerd op de individuele doelstelling, aantal keer trainen en het trainingsniveau van de klant.

Personal Training

Ooit gehoord van een elektronisch boek?

Altijd al meer willen weten over voeding? Met dit e-book kun jij jouw eigen voedingsplan samenstellen. In maar drie stappen. 

Online
Train With ThomaskeX

Chat nu met Thomaske

Welkom op onze website. Via Whatsapp kan je ons bereiken voor vragen of een vrijblijvende ontmoeting met onze Personal Training Studio in Sneek 😀