Over ons

Een jonge ondernemer die heel sportief is. En ohja, ook nog eens erg leergierig. Combineer dat met de wil om mensen een gezondere leefstijl aan te leren, zonder valse beloftes en tadaa.. Train with Thomaske is geboren.

Voor ons sta jij centraal

Wij helpen jou naar een gezonde leefstijl. Dit doen wij door jou te coachen op verschillende aspecten van je leefstijl. Denk aan beweging, voeding, mindset, slaappatronen, ontspanning, gedrag, sociale leven, plannen etc.

Wij vinden dat jij het nodige werk moet leveren voor je leefstijl & dat dat een duurzaam resultaat mag opleveren.

Waarom? Tegenwoordig zijn er té veel quick fixes (producten, diëten, concepten die korte termijn resultaat opleveren) & dit trekt veel mensen aan. Wij geven hen geen ongelijk, iedereen wil snel resultaat zien. Maar door deze korte termijn, vallen veel mensen weer terug naar oude patronen. Dit probleem zien wij steeds groter worden. Resultaat is dat de gezondheid van de mensen niet verbeterd of zelfs verslechterd…

‘Wij hebben als missie om mensen die buiten hun comfortzone willen treden te coachen naar een gezonde leefstijl op de meest nuchtere manier.’

Wij coachen op een nuchtere manier: alles mag. Zwart of wit doen wij niet aan. Hoe leef jij nu & hoe wil je graag leven? Wij coachen jou naar jouw ideale leefstijl.

Voor wie wij zijn

Natuurlijk helpen wij het liefst iedereen die dat nodig heeft. Dat zit er helaas niet in. Wij helpen mensen die buiten hun comfortzone willen treden. Mensen die bewust het commitment aan gaan om een fit en krachtige leefstijl te bouwen.

Wij gaan voor duurzaam resultaat. Verwacht niet binnen no-time 10 kilo te zijn afgevallen, maar leer met ons haalbare doelen te stellen.

Wil jij met ons samen werken aan een gezonde leefstijl?

Ons team

Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan

2015
2015

De passie voor sport en gezondheid is aangewakkerd bij Thomaske

 
2019
2019

De oprichting van Train with Thomaske. 8 maanden later de opening van een personal training studio in Sneek.

 
2020
2020

Boek over de pijlers, training, voeding en mindset gelanceerd.