Personal training Sneek

100% begeleiding & aandacht

Het dagelijkse leven brengt veel prikkels met zich mee waardoor het soms lekker is om deze energie van je af te trainen in een rustige omgeving. Train with Thomaske biedt een rustige ruimte waarin je van alle gemakken voorzien bent. Ons doel is om je in elk gemak te voorzien zodat jij kunt focussen op het bereiken van resultaten met personal training in Sneek.

Diensten

Personal training bij Train with Thomaske, is meer dan alleen trainen

Afvallen, fitter worden of spiermassa opbouwen allen heeft het te maken met je leefstijl. Je leefstijl is meer dan alleen trainen. Gedragsverandering zorgt voor blijvend resultaat en niet een tussenoplossing. Bij Train with Thomaske leer je meer over je voeding, training en mindset/herstel.

We vertellen je wat de energiebalans is, wat macro- en micronutriënten zijn. Ook leren wij je om te gaan met voedingskeuzes, wat het gevaar is als je alles gaat verbieden. Je leert precies wat gezond en minder gezond is, zodat je voedingsschema optimaal is.

We geven je alle relevante trainingsleer, achtergrondinformatie en praktische adviezen om goed voorbereid van start te gaan en in het vervolg het maximale uit je training en gezondheid te halen. Ook vertellen we je alles over rust, een zeer belangrijk element dat zal bijdragen aan de vooruitgang die je zoekt.

Werken aan je fitheid begint met een kritische blik op je mindset. Hoe formuleer je een goed doel? Hoe raak je en blijf je gemotiveerd? Hoe zet je je dromen om in actie? Hoe ga je om met valkuilen en tegenslagen? Kortom: hoe kom je aan de juiste mindset? Wij helpen je op weg!

Wil je meer weten?

Plan een afspraak!

Je herkent je in bovenstaande punten en wil je dit voor eens en voor altijd oplossen. Je merkt dat je moeite hebt met gemotiveerd blijven en bent bereid om samen met een coach te achterhalen wat jij op dit moment mist. Is het een vorm van juist teveel doen, te weinig of niet het juiste. Denk aan de oefeningen die je doet, eet je wel gebalanceerd genoeg en het managen van jouw misschien hectische leven.

Train with Thomaske jouw
personal trainer in Sneek

Ieder persoon is anders, je bent uniek met een eigen startpunt en verschillende doelen. Een standaard aanpak is daarom voor vrijwel niemand de juiste keuze. Je hebt maatwerk en een capabele personal trainer nodig. De Personal Trainers van Train with Thomaske in Sneek bezitten over wetenschappelijke kennis en hebben de juiste vaardigheden om jouw trainingen en je algehele fitheid tot een hoger niveau te tillen. 

Hierdoor haal jij optimaal resultaat, sneller en effectiever.
Bij Train with Thomaske, is Personal Training in Sneek, ook echt personal training. Het gaat om jou én wat jij wilt bereiken. Maar hoe gaat personal training precies in zijn werk?