21 Dagen challenge

Start met je goede voornemens al voor de januari drukte!

Ben jij al begonnen met het bedenken van je goede voornemens voor 2023? Grote kans van wel! Je hoeft niet te wachten tot januari, neem een voorsprong op jouw goede voornemens. Dus waarom wachten? Stop met uitstellen en start met beginnen!

Diensten

Wil je meer weten?

Plan een afspraak!

Je herkent je in bovenstaande punten en wil je dit voor eens en voor altijd oplossen. Je merkt dat je moeite hebt met gemotiveerd blijven en bent bereid om samen met een coach te achterhalen wat jij op dit moment mist. Is het een vorm van juist teveel doen, te weinig of niet het juiste. Denk aan de oefeningen die je doet, eet je wel gebalanceerd genoeg en het managen van jouw misschien hectische leven.

Echt resultaat

Anja Schreuder
Anja Schreuder
Read More
2 maanden terug heeft Thomaske mij begeleid . Het was pittig, maar het heeft er wel toe geleid dat ik meer bewust ben wat ik eet. En het sporten pak ik ook weer op. Zonder de begeleiding van Thomaske was dat waarschijnlijk niet gebeurt. Ik heb het als een leuke tijd ervaren en ging met plezier naar haar toe.
Femke van Benthem
Femke van Benthem
Read More
De trainingen van Thomaske zijn goed afgestemd op mijn doelen. Ook wordt er op de juiste manier rekening gehouden met blessures in de trainingen. Ik heb bijvoorbeeld bij Thomaske goed en zonder blessures leren squaten met gewicht.
Al met al een prettige omgeving om in te trainen, waarin het bereiken van je doelen op de juiste manier wordt begeleidt.

21 Dagen challenge

Op een verantwoorde manier beginnen met sporten

Goede voornemens zijn leuk, maar inmiddels weten we allemaal dat je dit meestal niet langer dan 3 weken vol kan houden. En dat is dan nog lang! Als je nu start dan kan jij tijdens de feestdagen gewoon voluit genieten zonder dat je nog eens extra kilo’s erbij pakt op de weegschaal. En ongetwijfeld dat jij voor de kerst al de nodige kilo’s kwijt bent! Ervaar hoe doeltreffend onze workouts zijn en laat ons jou overtuigen dat ellenlange trainingsschema’s NIET werken.

Hoe gaan we te werk?

We beginnen met een intakegesprek, waarin we de huidige situatie in kaart brengen en beschrijven we de doelstellingen waarin we de komende weken aan gaan werken. SMART doelstellingen creëren, zodat we allebei weten dat we on track zijn en blijven. Training is de hoofdzaak tijdens deze challenge, maar het is ook mogelijk om je voedingspatroon onder de loep te nemen.

Meestgestelde vragen

Voorkeur gaat uit naar minstens 2 keer, het liefst 3 keer in de week. Om optimale resultaten te halen, heeft het lichaam gestructureerd nieuwe prikkels nodig. Je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld 1 keer onder begeleiding te sporten en de andere training zelfstandig uit te voeren met een trainingsplan op maat.
Hoeveel input geef jij zelf? Verandering heeft tijd nodig, echter merk je na 2/3 weken trainen al verschil. Consistentie is het belangrijkste in dit hele traject. Je lichaam fit zien worden. Ik ga zorgen dat jij je hele leven FIT kan blijven. Ik geef jouw genoeg tools mee om deze investering in jezelf, je hele leven mee te nemen!

De kosten van personal training zijn afhankelijk van je doel(en) en het pakket dat bij je past. Het uurtarief ligt rond de 52,50 en 65 euro.

Personal training is voor iedereen geschikt. Train with Thomaske kan je begeleiden bij vele doelen, zoals: Sterker worden / spiermassa opbouwen, vetmassa verlagen (gewicht verliezen), revalideren van een blessure, fit en gezond worden/blijven, uithoudingsvermogen verbeteren, de basis leren over voeding, training en herstel en gedragsverandering. Investeer in jezelf, het is de beste investering die je ooit zult doen.
Ja dat is mogelijk. Samen met een vriend of vriendin trainen is natuurlijk wel zo gezellig en je deelt de kosten.
Bij Train with Thomaske kunt u verwachten dat u op een veilige en zorgvuldige manier wordt begeleid. Uw trainingen worden op maat gemaakt op basis van een uitgebreid intakegesprek. De trainingen worden individueel getest en er wordt gekeken of er eventuele aanpassingen nodig zijn. Het gehele trainingsplan wordt gebaseerd op de individuele doelstelling, aantal keer trainen en het trainingsniveau van de klant.