Thomaske Leijendekker - Trainwiththomaske.com

Thomaske Leijendekker

Thomaske

Ik ben opgegroeid op de boerderij, alle ruimte en rust om actief bezig te zijn. Van dieren moest ik niet veel hebben, daarentegen van sporten wel. Gym was natuurlijk mijn lievelingsvak op school en keek er altijd graag naar uit. Daarnaast heb ik vele sporten beoefend, van judo tot voetbal en volleybal, ik was altijd al een sportieveling.

Naar mate ik ouder werd en de techniek rondom telefonie en social media uitgebreid werd, kwam ik andere sporten tegen. Zo wilde ik ineens heel graag een sportschool abonnement op 16-jarige leeftijd. Ik was totaal niet dik of ongezond bezig, ik was immers altijd al sportief en speelde destijds ook nog volleybal. Maaaar zoals menig van jullie, had ik een ideaalbeeld die ik graag na wilde streven…

Sta je dan midden in de sportschool zonder enige kennis van wat goed of fout is om te doen. Zoals bij menig sportscholen verwacht je begeleiding, begeleiding die zij helaas niet altijd kunnen bieden. Daarom ben ik het online coaching programma van Personal Body Plan gestart. Langzaamaan zag ik mijn lichaam veranderen, stapje voor stapje.

‘’Sta je dan, midden in de sportschool zonder enige kennis van wat goed of fout is om te doen.’’

Op dit moment vind ik sporten, voornamelijk krachttraining, hartstikke leuk om te doen, maar heb ik geen specifieke doelen meer. Het bijhouden van de technieken en de spiermassa is voor mij prioriteit geworden. Functioneel lekker kunnen bewegen.  

In de afgelopen jaren heb ik heel wat mogen leren. Op verschillende gebieden betreft de gezondheid. Zo heb ik verschillende studies gevolgd om mijn kennis en expertise uit te breiden. 

  • HBO opleiding Sportkunde
  • Fitness trainer A
  • Fitness trainer B
  • Precision Nutrition
  • HBO Leefstijlcoach 

Ik ben altijd lerende en hou wel van een uitdaging. Momenteel probeer ik iedere maand een waardevol boek te lezen over voornamelijk je mindset. Met mijn kennis, ervaring, enthousiasme en luisterend oor ga ik jou leren hoe je de beste keuzes kunt maken voor je gezondheid. Gezelligheid en hard trainen staan bij mij garant!

Tot snel in de studio!

Het verhaal van IJsbrandus

Online
Train With ThomaskeX

Chat nu met Thomaske

Welkom op onze website. Via Whatsapp kan je ons bereiken voor vragen of een vrijblijvende ontmoeting met onze Personal Training Studio in Sneek 😀