Small group training - Trainwiththomaske.com

SMALL GROUP TRAINING

Lijkt het jou fijn om in onze studio te trainen in groepsverband, maar wil je wel de aandacht voor jou als individu behouden? Dan is Small group training iets voor jou. Small group training is het trainen in klein groepsverband met maximaal acht deelnemers. Onze aanpak blijft hierbij persoonlijk. Iedereen werkt als individu aan zijn doelstelling, maar jullie volgen gezamenlijk de trainingen. Dat werkt motiverend en is gezellig!

Beweging heeft een positief effect op je gezondheid

Sporten onder begeleiding van een Personal Trainer

Begeleiding van je gezondheidsdoelen

Extra uitdaging door je mede-sporters

SAMEN TRAINEN
Boost voor je gezondheid

Full body workouts. Onze Small Group Trainingen activeren alle belangrijke spiergroepen en zorgen voor zowel meer kracht en een betere conditie.

Zweetdruppels
Glimlachen
+
Doelen behaald
Personal training

Ons Team

De personal trainers van Train with Thomaske zijn allemaal gecertificeerd en werken altijd vanuit een theoretische & praktische achtergrond, waardoor wij resultaat kunnen garanderen. Echter moet je zelf ook het nodige huiswerk leveren. Geen trainer is hetzelfde, wat maar goed is ook. Zo kan elke trainer zijn/haar kennis delen met elkaar. 

Samen weer sterk & fit

PRIJZEN SMALL GROUP TRAINING SNEEK

Start met Small group training & werk daarmee aan je gezondheid. Inclusief:

Online
Train With ThomaskeX

Chat nu met Thomaske

Welkom op onze website. Via Whatsapp kan je ons bereiken voor vragen of een vrijblijvende ontmoeting met onze Personal Training Studio in Sneek 😀