Irene van Sinderen - Trainwiththomaske.com

Irene van Sinderen

Irene

Vroeger was ik altijd al sportief, vanaf kleins af aan heb ik gevolleybald. Daar ben ik mee gestopt toen ik in de zorg aan het werk ging omdat de onregelmatige werktijden niet te combineren waren met de trainings- en wedstrijdtijden.

Toen heb ik een jaar vrije fitness geprobeerd, maar wist zelf eigenlijk niet wat nou wel en niet goed was. Sindsdien ben ik me gaan verdiepen in het sporten. Ik kwam in aanraking met Kickboksen en Crossfight; een combinatie van Crossfit met bagstraining. Hier werd ik erg blij van! Niet alleen wat het lichamelijk met je doet maar ook het mentale stuk. Je voelt je fit, zoekt grenzen op en zit beter in je vel.

Bij de gym waar ik sport werd een cursus aangeboden voor Fitness Trainer A en B. Ik dacht joh, ik ga het proberen dan doe ik iets wat ik interessant en leuk vind en zie wel wat ik er later mee doe. Zogezegd zo gedaan en stond ik een paar maanden later groepslessen te geven, waaronder jeugd kickboksen en volwassen groepen Crossfight….

Doordat ik het certificaat fitness trainer A en B heb behaald ben ik sinds begin 2020 officieel werkzaam als personal trainer.

Samen hard werken, input en effort zien en daarbij het proces van hoe jij je naar je doel toewerkt is wat mij drijft als personal trainer! Het bewust maken van je levensstijl die je nu hebt en door kleine stapjes te maken misschien wel grote veranderingen teweegbrengen. Daarnaast moet er natuurlijk ook hard getraind worden, we komen tenslotte voor de zweetsokken!

Ik vind het belangrijk dat er plezier wordt beleefd aan zowel het trainen als de veranderingen in de levensstijl. Je gaat je fysiek en mentaal sterker voelen. Wie weet gaan wij binnenkort samen op zoek naar de fitste versie van jezelf!

Tot snel in de studio!

Online
Train With ThomaskeX

Chat nu met Thomaske

Welkom op onze website. Via Whatsapp kan je ons bereiken voor vragen of een vrijblijvende ontmoeting met onze Personal Training Studio in Sneek 😀