21 Challenge - Trainwiththomaske.com
Op een verantwoorde manier beginnen met sporten

21 Dagen challenge

Al enige tijd twijfel je of je wil gaan sporten en hoe je dat dan wil gaan aanpakken. Tegelijkertijd weet je ook dat je met de minimale basiskennis van trainen, ook niet resultaat gaat halen in korte tijd. Je loopt tegen dingen aan, waar je het antwoord (nog) niet op weet.

Wij helpen je om weer doelgericht in je sportritme te komen, wij geven jou die boost!
Op een verantwoorde manier beginnen met sporten

21 Dagen challenge

Hoe kan ik op een verantwoorde manier beginnen met sporten?

Wist je dat 75% van onze klanten, beginners zijn met sport zoals krachttraining/ functioneel trainen? En dat is helemaal niet erg, want alles is afgestemd op jouw niveau! Wij doen ons uiterste best om jou op een verantwoorde manier te begeleiden & hebben een nauwe samenwerking met fysiotherapeuten en leefstijlcoaches. Wij doen er ook alles aan om voor jou het sporten leuk te maken!

Dit programma moet je absoluut niet doen als je:

 • In 21 dagen een sixpack wil creëren
 • In 21 dagen -5 kilo op de weegschaal wil zien

Hoe gaan we te werk?

We beginnen met een intakegesprek, waarin we de huidige situatie in kaart brengen en beschrijven we de doelstellingen waarin we de komende weken aan gaan werken. SMART doelstellingen Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden creëren, zodat we allebei weten dat we on track zijn en blijven. Training is de hoofdzaak tijdens deze challenge, maar het is ook mogelijk om je voedingspatroon onder de loep te nemen.

Maak een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

Waarom de 21 dagen challenge?

 • Zoek je graag je sportieve grenzen op?
 • Alle ins en out wil weten om te beginnen met sporten?
 • Goede techniekbeheersing wil weten?
 • Wil je graag verantwoord sporten?
Ontdek de beste versie

van jezelf​

Personal training

Personal training

Wanneer je kiest voor Personal Training sta jij centraal. Wij doen er alles aan om het maximale resultaat te bereiken in de beschikbare tijd. Samen maken we besluiten over jouw doelen en kies jij waar je eerst prioriteit op wil leggen.

De voordelen op een rijtje:

 • Train alleen op momenten die jou het beste uitkomen
 • Voel je comfortabel in onze privé gym
 • Jouw stok achter de deur
 • Wil je graag verantwoord sporten?

DUO Personal training

Vind je het hartstikke leuk om met iemand het sporten te delen? Haal je de motivatie uit een ander naar boven? Neem hem of haar dan gerust mee & ervaar de kwalitatieve coaching met z’n tweeën. Dezelfde begeleiding als het traject met personal training, met het plezier van twee.

De voordelen op een rijtje:

 • Haal de motivatie in elkaar naar boven
 • Delen van de kosten
 • Extra stok achter de deur
 • Wil je graag verantwoord sporten?

Samen weer sterk & fit

De personal trainers van Train with Thomaske zijn allemaal gecertificeerd en werken altijd vanuit een theoretische & praktische achtergrond, waardoor wij resultaat kunnen garanderen. Echter moet je zelf ook het nodige huiswerk leveren. Geen trainer is hetzelfde, wat maar goed is ook. Zo kan elke trainer zijn/haar kennis delen met elkaar.

Thomaske

Thomaske

Irene

Tobias

Echt resultaat

Ik ben nu 1 maand bezig met personal training 2 keer per week. Ik ben ontzettend blij met de manier waarop Thomaske mij begeleid, de oefeningen speciaal op mij afgestemd rekening houden met doel maar ook beperkingen. Ik kijk iedere keer uit naar de training en de bij behorende spierpijn 😉

Na mijn zwangerschap heb ik uitdaging hulp en begrip nodig en die krijg ik! 100% aanrader voor als je opzoek bent naar een fijn, vertrouwd en sportief adres!
Selma Vos

Super blij met Thomaske! Heel professioneel, nuchter ze sluit aan bij mijn wensen. Een jarenlange rugblessure is nu eindelijk herstellende! 

Mireille Post

Start met een verantwoorde manier van sporten.

Je tijd is kostbaar, deze kun je dus maar beter goed besteden aan de juiste manier van trainen. Wanneer jij ons contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak. Wij zijn in overleg op elke mogelijk tijd beschikbaar.

De koffie staat klaar, tot snel!

Personal training

Gecertificeerde Trainers

5/5

Kom het een keer uitproberen & laat je verrassen

  We maken binnen 12 uur een afspraak met je

  Online
  Train With ThomaskeX

  Chat nu met Thomaske

  Welkom op onze website. Via Whatsapp kan je ons bereiken voor vragen of een vrijblijvende ontmoeting met onze Personal Training Studio in Sneek 😀